Tunfisken example sentences

Tunfisken

Synonyms

"Tunfisken" Example Sentences

1. Translations of the word tunfisken from norwegian to english and examples of the use of "TUNFISKEN" in a sentence with their translations: Avbestill tunfisken , kunden er død av
2. Ofte vet ikke restaurantene og daglivarebutikkene hvordan tunfisken er fanget eller hvilken tunfiskart de selger. Spør likevel – og få dem til å spørre sin leverandør! Da kan du bruke din forbrukermakt slik at spres mer kunnskap om tunfisken i Norge. PS. Fun facts om tunfisk: Makrellstørje kan svømme over 70 km/t.
3. Ikke bare er tunfisken på boks billig, den er faktisk sunnere enn fersk tunfisk. PASS PÅ: Spesielt gravide bør passe på å spise stor tunfisk, da den inneholder mye miljøgifter. Foto: Scanpix Vis mer - Tunfisk på boks er laget av små tunfisk og den du får som biff eller sushi og sashimi er fra større tunfisk. Dette har
4. Dette er luksusmat - ser veldig lekkert ut og smaker likedan! Her ligger suksessen i at tunfisken har sushi-kvalitet og at du ikke steker den for mye, for da blir det som tunfisk i boks! Videre at den får hvile før du skjærer den ellers får du ikke skåret fine skiver. Du kan bruke denne retten både…
5. tunfisken er en mager til halvfeit fisk. Den inneholder omega-3-fettsyrer og er en god kilde til vitamin D, samtidig som den bidrar med viktige næringsstoffer som jod, selen, vitamin B12 og jern. Gjør deg klar til et herlig måltid! Relaterte produkter. Lettsaltet uer 5kg kr 1.890,00
6. En fremragende spisefisk, da dens kød er meget fast. Tunbøffer er især en fremragende måde at tilberede tunfisken på. Kendetegn. tunfisken minder i kropsform om en makrel. Hovedet og forkroppen er dækket af store hårde benplader, mens bagkroppen har skæl. Det er en meget stor fisk med en glat, cigarformet og strømlinet krop.
7. Frykter tunfisken forsvinner. Sushielskeres forkjærlighet for tunfisk er i ferd med å bli en tragedie for den store fisken, og eksperter advarer mot utryddelse.
8. tunfisken er en god proteinkilde og kvaliteten på proteinet er av ypperste klasse. Det betyr at kroppen kan utnytte hvert eneste gram optimalt. Det er 50 prosent mer protein i en tunfiskbiff enn i en tilsvarende biff fra storfe. Det gjør at tunfisken metter ekstra godt og at den i høy grad bidrar til restitusjonen.
9. tunfisken er en af verdens mest overfiskede arter. Den bestand, der yngler i det vestlige Atlanterhav, er blevet 64 % mindre siden 1970. 10. juli 2014 af Kenneth Brower #fiskeri. Madspild på verdensplan: 50 % Afrika: Verdens nye kornkammer? Sushi-bølgen går højt. I januar 2013 blev en enkelt tunfisk solgt for 9,4 millioner kroner i Tokyo.
10. tunfisken er en veldig anvendelig fisk. Den kan brukes som både biff, pålegg og salatingrediens. Her får du vite hvorfor den er så sunn - og hva som egentlig er det beste valget av fersk og hermetisk tunfisk. Mange nordmenn spiser for lite fisk.
11. - tunfisken er stjerneeksempelet på hvordan fiskeriforvaltning ikke skal gjøres. Selv EU har nå bekreftet støtte til CITES-listingen, og det vil være merkelig om ikke Norge gjør det samme. Dette vil være det mest effektive tiltaket for å bremse de økonomiske interessene som driver den vanvittige overbeskatningen av arten, sier Hansson.
12. La tunfisken renne av. Bryt tunfisken i mindre biter og bland med finhakket selleri og rødløk. Rør inn majonesen og saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper. Jeg liker å sette tunfisksalaten kjølig og spise den først etter et par timer, eller dagen etter slik at smakene har satt seg og salaten er gjennomkjølt.
13. Skyll kapersen godt og la renne av. Hell av oljen fra tunfisken.Bland alt godt sammen og smak til med salt og svart pepper. Strø over hakket bladpersille og noen dråper sitron.Server med godt brød. Oppskrift: Håvard Egge. Vurdering (stemme) / 5. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. OK, Lagre.
14. Anne Hjernøe steker tunfisken god utenpå, men den skal være rå inni. Den serveres med en salat med friske erter rett fra belgen, hvit geitost og brødkrutonger.
15. Pisk eggene godt sammen og bland med tunfisken. Rør så inn hakket chili og vårløk, hvetemel, dijonsennep, sitronsaft og olje. Rør til alt er godt og jevnt blandet. Smak til med salt og pepper. Varm litt olje i en stor stekepanne. Form tunfiskmassen til små fiskekaker. Stek på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
16. Hæld væden fra tunfisken. Rens svampene og hak dem groft. skær skorpen af brødet og skær det i terninger. Pisk æg og cremefraice sammen i en skål og lad brødet bløde ud heri. Tilsæt tun, klippet dild, salt, peber og champignoner. Læg bagepapir i en sandkageform på ca.1½ l og hæld blandingen i.
17. Ettersom tunfisken til King Oscar er av typen Skipjack er det ingen fare for at barnet får i seg farlige miljøgifter, men fersk tunfisk bør ikke små barn spise. Tunfisk etter trening. Tunfisk er perfekt etter trening! Ikke bare er den proppfull av proteiner, tunfisk inneholder dessuten vitaminer som også er bra for restitusjon av musklene.
18. Les også: - Nytt håp for tunfisken 12.03.2010 Siden 1997 har Skretting Australia deltatt i forskning på blåfinnet tunfisk (Thunnus thynnus). I løpet av det siste året, har australske oppdrettere kunnet drive kommersielt oppdrett av denne eksklusive fisken med fôr fra Skretting.
19. tunfisken ble fisket utenfor nordkysten av Japan. 40 prosent av verdensfangsten av tunfisk omsettes i og til Japan, der den brukes i sushi og sashimi. De mest ettertraktede eksemplarene er
20. På mange måter kom vendepunktet for tunfisken i 2006. Da innførte ICCAT, på råd fra forskere, et langt strengere regime enn før, og dette ble igjen innskjerpet i 2010 etter kritikk fra flere hold. Antall båter med kvoter ble redusert, for at det skulle bli enklere å følge opp de båtene som faktisk fikk fiske.
21. Tunfisk (latin Thunnus) er en slekt i makrellfamilien.. I dagligtale brukes navnet «tunfisk» også om andre arter i makrellfamilien. Hermetisk tunfisk er for eksempel ofte bukstripet bonitt (Katsuwonus pelamis).. tunfisken har fått status som utrydningstruet.
22. Boksemat kan være god mat “Bonito del Norte” kalles tunfisken som brukes i Consorcios bokse-tunfisk. Den er lys og delikat i fargen og er lagt ned på deilig, spansk olivenolje. Den koster en god…
23. Tunfisken, den altantiske bonito, kan blive knap en meter lang og opnå en vægt på 6-7 kilo. - Vil vil gerne have tunfisken, bonito, i oceanariet, fordi det er en top-rovfisk, og fordi de er

Recently Searched

  › Off [ôf, äf]
  › Tunfisken
  › Decreed [dəˈkrē]
  › Lacquey [ˈlakē]
  › Oat [ōt]
  › Liquidizer
  › Nth [enTH]
  › Draffmiddle
  › Steamrooms
  › Not [nät]
  › Non [nän]
  › Nhs
  › Designers [dəˈzīnər]
  › New [n(y)o͞o]
  › Nah [nä]
  › Msc [ˌemˌesˈsē]
  › Functionally [ˈfəNG(k)SH(ə)nəlē]
  › Cadera
  › Mop [mäp]
  › Black [blak]
  › May [mā]
  › Ruddlefrom